Folkemødet 2014: »Reformer der rammer«: Når politikerne skaber fattigdom

Folkemødet 14: Stop Fattigdom Nu

»Reformer der rammer«: Når politikerne skaber fattigdom
Hvorfor skal unge på uddannelseshjælp leve under den nye fattigdomsgrænse? Betyder politikernes sociale reformer større ulighed og mere fattigdom? Hvem bliver ramt? Kunne guleroden være alternativ til pisken i socialpolitikken?

Førende sociale NGO’er i Stop Fattigdom Nu-netværket inviterer til debat om sociale reformer og fattigdom. Det sker på Folkemødet i Allinge lørdag den 14. juni fra 11.45 – 21.00 i Cirkusteltet (se vedhæftede program).

Du har bl.a. mulighed for at debattere med Københavns socialborgmester Jesper Christensen, analysechef i Cevea Jens Jonatan Steen, filosof Jørn Henrik Pettersen og public affairs-direktør i Lead Agency Peter Albæk.

Fuck the Poor!

Stop Fattigdom Nu har i år allieret sig med kunstneren Marc Trensig, der står bag det provokerende projekt »Fuck the Poor«. Projektet går i al sin enkelthed ud på at provokere folk til samtale om, hvorfor der er overhovedet findes fattige.

Læs mere om »Fuck the Poor« på denoffentlige.dk: denoffentlige.dk/fuck-poor-projekt-er-skabt-af-dansk-kunstner

Vi glæder os til at mødes og diskutere i Allinge!

Kontakt: Allan Bærentzen tlf. 40 23 43 20.  Mail: allan@socialpolitisk-forening.dk

Flere informationer: stopfattigdom.nu

Stop Fattigdom Nu-netværket består af:

Socialpolitisk Forening, Frivilligt Forum, Kirkens Korshær, Cevea, Settlementets Rådgivning, Liva Rehab, CASA Analyse, European Anti Poverty Network, Frelsens Hær, Missionen blandt Hjemløse, En Af Os, Forsa og Landsforeningen af nuværende og tidligere psykiatribrugere.