Er du studerende med få penge på lommen?

Mange studerende har få penge mellem hænderne. Dette skyldes sandsynligvis en kombination mellem, at de er flyttet hjemmefra for første gang, og at de ikke har meget tid til at arbejde.

Når du skal handle ind

Det er muligt at leve for meget få penge, hvis man tænker sig grundigt om, hver gang man får betalingskortet op ad lommen. Du kan for eksempel spare penge, hvis du bliver opmærksom på dine valg af fødevarer.

Fra dengang du boede hos dine forældre, har du garanteret været vant til at købe en specifik leverpostej eller en speciel yoghurt. Det er meget normalt at blive ved med at købe disse madvarer uden grund, men der kan være mange penge at spare, hvis du blot skifter til et andet mærke inden for samme fødevare.

Er det gået galt?

Når man ikke har mange penge at gøre godt med, skal der ikke meget til, før det går galt. Her kan det være nødvendigt med hurtige SMS lån eller et hurtigtlån.

Har du lånt penge, er det vigtigt, at du får betalt dem tilbage, så du ikke bliver registreret som dårlig betaler. Vil du gøre tilbagebetalingen lettere for dig selv, kan det være en god idé at lægge et budget.