Er SMS’er en døende race?

 

Det har længe været spørgsmål om, hvorvidt de sociale medier er ved at overtage de traditionelles funktion. Det er også aktuelt i forhold til SMS’er, men der er nogle ting, man stadig kan med SMS’er, som ikke er mulige med Facebooks Messenger, der langt hen ad vejen kan siges at være den største konkurrent i Danmark.

SMS’ens funktion

SMS’en står for “Short Message Function” og er altså en lille tekstbesked, der sendes via en mobiltelefon til en modtager.
For blot ti år siden sendte vi mange SMS’er til vores venner, bekendte og fremmede, men i dag foregår kontakten som regel gennem Facebooks messenger eller kanaler som Skype eller What’s App.

Der er imidlertid stadig nogle funktioner, som SMS’en kan varetage, og som de andre medier ikke har som mulighed endnu. En af disse er SMSlån, som kan bruges til på en hurtig og simpel måde at skaffe penge.

Penge er et nødvendigt onde

Forestil dig en verden uden penge. En verden hvor alt er gratis. Det er utopi at tro, at det nogensinde bliver en mulighed, så penge er nødvendige i dagens Danmark. Derfor giver det mening at overveje et hurtigt SMS lån trods RKI næste gang du står og har brug for finansier, du ikke har.

Det kan SMS’en nemlig stadig bruges til.