Har du en presset økonomi og er studerende?

Mange oplever at være hårdt pressede rent økonomisk i studietiden. Der går historier om unge, der udelukkende lever af havregryn med vand, og kun har få kroner tilbage sidst på ugen. Men det er muligt for studerende at få flere penge mellem hænderne.

De pressede unge

At studerende har en presset økonomi, skyldes sandsynligvis, at mange unge på dette tidspunkt er flyttet hjemmefra, og derfor skal betale alle udgifter selv. Oven i det tager studiet mange timer hver dag, og der er derfor ikke tid til at arbejde, så meget som man kunne ønske sig.

I Danmark er vi så heldige, at staten udbetaler SU til studerende hver måned, men derfor kniber det stadig med pengene for mange. Dog er der måder, man kan tjene penge uden at arbejde mere.

Tjen penge på investeringer

Investeringer er en oplagt løsning, hvis man mangler penge, og ikke har tid til at arbejde de nødvendige timer. Ofte skal penge være investeret i en vis årrække for at give et stort afkast, men der er mange forskellige typer af investeringer, og derfor er det bestemt værd at undersøge, om der er en investering, som kunne passe godt til dig og dine økonomiske behov.

Med investeringer følger der en risiko for, at de investerede penge bliver tabt. For at gøre denne risiko mindre må man læse grundigt op på investeringsverdenen, inden man begynder at købe aktier eller kryptovaluta. Læs mere om investeringer og find blandt andet ud af, hvordan du kan tjene penge på SU-lån.