Arbejder du som fotograf?

Hvis du arbejder som fotograf og er selvstændig i den forbindelse, kan det være en god ide at overveje en a-kasse. Det er en forsikring til dig, hvis du en dag skulle stå som ledig og derfor være jobsøgende igen.

A-kasser for alle

Der findes mange forskellige a-kasser, som hver især er specialiserede i netop deres type medlemmer. Der kan være mange penge at spare, hvis du vælger den rigtige a-kasse for dig, fordi kontingentet kan være forskelligt fra a-kasse til a-kasse, ligesom der kan være stor forskel på de services, der udbydes. Der kan være mange forskellige medlemsfordele, hvor du i nogle a-kasser får tilbudt forskellige kurser og arrangementer eller medlemsmøder. Andre steder kan du få karriererådgivning og sparring på dine muligheder i fremtiden.

Det giver mening at melde sig ind i en a-kasse

Der er mange gode grunde til at melde sig ind i en a-kasse. Som fotograf i en a-kasse skal du overveje, hvad der giver mening for dig og hvad du vægter højest. En a-kasse som fotograf giver uanset hvad god mening at melde sig ind i, fordi du aldrig kender dagen i morgen og du derfor ikke ved om du pludseligt står arbejdsløs, hvor dagpengeretten optjenes gennem den tid du er i a-kassen.