Det ultimative gamer værktøj: Gamer skærmen

Er du gamer? Skal du have en ny skærm, eller er det bare for sjovt at tage et kig på hvad der findes af muligheder? Så læs med her og bliv klogere. Vi giver dig de ultimative tips til at vælge den rigtige gamer-skærm. Skal du spille mange forskellige typer af spil, kan det måske betale sig at investere lidt mere i én stor og stabil skærm fremfor flere små som samlet set kan give samme ydelse.

Hvad skal din skærm kunne?

Skærmen er uden sammenligning det vigtigste værktøj, og derfor skal du sørge for at gå efter en af de bedst kendte mærker. Skal din gamer-skærm kun bruges til spil? Eller kan den også fungere som hverdagscomputer med almindelige programmer i et helt almindeligt liv? Skal den have flere inputs end blot en USB port eller har du muligheden for DVI/HDMI output på stuens fladskærm, hvor dine venner sidder og ser film?

Sæt krav til din skærm

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til gamer-skærme. Men heldigvis er der også en hel del at tage stilling til, så du kan få præcis den skærm, som passer til lige netop dig. Skal du have en skærm med højopløsning? Skal billedet passe perfekt ind i dit vindue for bedst spiloplevelse? Eller skal skærmen have indbygget surround sound eller er det et ligegyldigt krav? Skal den være rund, firkantet el. hvad der passer bedst til dit bord og arbejdsborde?