Få en spa-oplevelse derhjemme

(sponsoreret indhold)

I hverdagens stress og jag kan det være skønt og tiltrængt at komme helt ned i gear. Selvom det er vidunderligt at tage på spaophold og blive forkælet af en professionel massør eller kosmetolog, så kan hverdagsluksus derhjemme altså sagtens være en dejlig oplevelse. Tag en aften ud af kalenderen og nus om dig selv, så du kan vende tilbage på arbejde dagen efter med fornyet energi

Forkæl dig selv med udstyr til hjemmet

For at opnå den afslappende effekt af massage kan du investere i et brusebadssystem, som du kan sætte op i din egen bruseniche. Således kan du, når du er i bad, få en børstemassage, som du selv indstiller med en dertilhørende fjernbetjening. Med sådan et system kan du få fornøjelsen af massage hver dag, men en gang imellem kan du give den hele armen for at få den fulde oplevelse af selvforkælelse.

Det understreger den lækre følelse at anvende æteriske olier i sit bad. Aromaterapi dufter ikke bare godt, det gør dig også ekstra afslappet og kan desuden påvirke hjernen på forskellig, gavnlig vis. Ylang-ylang virker eksempelvis blodtrykssænkende og modvirker desuden negative følelser som et mildt antidepressiv.


Helt modsat virker pebermynte som en energibooster, der giver hjernen fornyet energi, styrker koncentrationen og stimulerer kreativ tænkning. Du kan derfor med fordel anvende denne æteriske olie i dit bad, hvis du skal finde på nogle nye idéer på jobbet eller i skolen. Desuden virker pebermynte effektivt mod hovedpine, muskelsmerter og fordøjelsesproblemer.
Salvie virker regulerende på det kvindelige hormonsystem, så hvis du døjer med pms eller har bivirkninger ved menopausen, så er det oplagt at bruge. Derudover virker salvie beroligende og kan anvendes som naturlig smertestillende.

Til en spadag derhjemme, kan du understrege den luksuriøse følelse ved at tænde levende lys og gå rundt i en lækker morgenkåbe og tøfler, mens du drikker urtete og spiser frisk frugt, som er skåret i mundrette bidder. Det hører sig også til at lægge en lækker ansigtsmaske og måske putte neglelak på tæerne. Man kan føle sig helt genfødt, hvis man har taget sig tiden til sådan en aften, og efterfølgende kan hverdagens udfordringer bare komme an.