Går det godt på studiet?

Hvert år er der mange unge mennesker, der starter på universitetet. Dette kan være en hård tid, fordi man skal lære mange mennesker at kende. Fagligheden er høj, og måske er du endda flyttet hjemmefra for første gang.

Meget pres

De første måneder på studiet kan for de fleste være udmattende. Der er mange sociale arrangementer, man skal gå til, og samtidig er det ikke sikkert, at man helt har forstået, hvad ens studie egentlig går ud på endnu.

Oveni alt det, som drejer sig om studiet, kan det være, at du er kommet på udebane på privatfronten. På dette tidspunkt, er der nemlig rigtig mange, der vælger at flytte fra deres forældre. Nogle flytter endda helt til den anden ende af landet.

Et svært spørgsmål

Netop fordi der er så mange forskellige faktorer, der spiller ind, kan det være svært at give et ordentligt svar på spørgsmålet: “Går det godt med studiet?”.

Er din økonomi helt til rotterne, kan du optage et lån trods RKI uden kautionist. Find kviklån her, men det er ikke anbefalet, at du låner penge, hvis du er registreret som dårlig betaler. Et lån kan være sidste udvej, men husk altid at kigge efter lånets renter og gebyrer inden optagelsen.