Gruer du for udgifterne i julen?

Julen er hjerternes fest, men det er lige så meget en højtid, hvor de fine gaver skal findes frem. Har du ikke råd til at købe disse gaver, kan der hurtigt komme skår i din juleglæde.

At leve op til forventningerne

Din familie ved sandsynligvis godt, at du ikke har mange penge, mens du er ung eller studerende. Derfor forventer de garanteret ikke de helt store gaver fra din kant.

Nej, det er nok snarere dine egne forventninger til, hvilke gaver du skal give, som er problemet. Og det er da klart! Du vil selvfølgelig gerne vise dine nærmeste, hvor meget du sætter pris på dem.

Alternative løsninger

Bare fordi du ikke er begyndt at spare op i god nok tid, betyder det ikke, at du må nøjes med at give sølle gaver i år. Du kan naturligvis være kreativ og lave noget selv. Eller du kan kigge i genbrugsforretningerne.

Som sidste mulighed kan du naturligvis også låne penge. Find billige lån, som du ved, at du kan betale tilbage over nogle måneder. Så længe du sørger for at være fornuftig, når du låner penge, kan det være en helt god idé. På den måde kan du i hvert fald give de gaver, som du drømmer om.