Husk oplevelserne, selvom du er studerende

Som studerende er det klart, at man bruger utrolig meget af sin tid på studierne. Dog må man huske på ikke at sætte sit liv på pause, bare fordi studierne skal passes.

Tag ud med dine venner

Især i de første studieår kan det føles nødvendigt at bure sig inde og bruge al sin tid på studierne. Det kræver tid at komme ind i en god vane, når det gælder læsning.

På trods af at det er okay, at du bruger meget tid på dit studie, er det også vigtigt, at du ikke bruger hele din ungdom på skole. Husk at bruge tid sammen med dine venner.

Sjove arrangementer

Der findes et væld af sjove arrangementer, som man kan tage til i de større byer i Danmark. Dette gælder for eksempel Aalborg Karneval. Mange af disse arrangementer er gratis at tage til, og du behøver derfor ikke at være bekymret for pengepungen.

Når du tænker tilbage på din ungdom, vil du sandsynligvis gerne have, at den var fyldt med sjov. Derfor kan det være en god idé sommetider at lade studierne ligge til næste dag og tage ud at more dig. Du behøver ikke at blive en dårlig studerende, bare fordi du holder en lille pause.