Hvorfor købe gamestop aktier 2023

Hvis du har kigget lidt på gamestop aktier, så er den faktisk ret lav i indkøb lige nu, derfor vil det være en god ide at købe op i den netop nu, hvis det er en virksomhed som du tror på i fremtiden! Gamestop er en virksomhed som har eksisteret i utrolig mange år, og det er en forretning som har mere end 4500 butikker rundt om i verden, så du har altså mulighed for at købe dig ind i en forretning som har klaret sig godt igennem et utal af kriser igennem tiden!

Gamestop har dog også sine udfordringer som de skal kunne komme igennem, for at have en lige så stor forretning i fremtiden. For førhen gik vi meget i butikker og handlede det gør vi ikke så meget mere efter internettet er kommet til og de står derfor over for en stor omvæltning i deres forretning. De skal have vendt deres forretning til færre butikker og flere online webshops og det kan godt gå hen og blive en dyr investering.

Men hvis de kan lykkes med opgaven, så er jeg også sikker på at det bliver en meget attraktiv aktie at eje noget i. Dermed sagt så tror jeg også at gamestop aktien skal længere ned endnu, for det kræver utrolig mange resurser at skifte sin forretning fra offline (butikker) til online (webshop) og derfor tror jeg vi vil se et hårdt år for gamestop aktien over de næste par år.

De er dog en forretning som har råd til at have nogle dårlige år og derfor vil jeg hellere ikke være nervøs for at investerer i dem, da de ikke bare sådan lige pludselig går konkurs.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på hvorfor du bør investere i gamestop over den næste periode. Hvis du har brug for mere indsigt i andre aktier, så er du velkommen til at kigge ind på aktierdk.dk, hvor vi har skrevet om mere end 100 forskellige aktier.