Hvornår skal jeg begynde at låne penge?

Plager din bank dig om underskud på studiekontoen? Så har du måske overvejet at få fingrene i et af de mange lån, der er på markedet. Men hvornår er det egentlig en god idé at begynde at låne penge? Du får svaret her!

Der kan være mange gode grunde til, at man har brug for at låne penge. Særligt i studieårene, vil der være mange uforudsigelige udgifter og indtægten, der typisk består af SU og måske et deltidsjob, vil være lav. Det stiller store krav til unge mennesker, der skal navigere rundt i røde tal og fristende reklameskilte, der lokker med tekster som: “lån 20000 kr. nu!”

Det, du som ung studerende skal forholde dig til er, hvorvidt du virkelig har brug for lånet eller ej. Lån 20000 kr. og køb det fladskærms-TV du har drømt om. Eller spar pengene op selv og mærk stoltheden over, at du selv har knoklet hårdt for at få opfyldt dine ønsker.

Et lån kan dog være nyttigt, når der pludselig opstår en regning, som ikke kan vente til opsparingen skyder i vejret. Det kan være et depositum til en lejlighed, en dyr tandlægeregning eller måske nogle påkrævede studiebøger, du havde glemt at købe.

Hos expresslån.dk kan du læse mere om de forskellige lånemuligheder. Husk at sætte dig godt ind i alle tilbud, før du springer hovedkuls ud i et lån.