Kniber det med pengene til madlavning?

Som studerende er det de færreste, der har mange penge. Naturligvis skal der være råd til at betale de faste udgifter, derfor må man skære ned på andre udgifter.

Havregryn med vand

Man hører mange skræmmehistorier om studerende, som i flere år lever på pasta med ketchup og havregryn med vand. Det er sandt, at de fleste studerende har meget få penge. Lån penge gratis, hvis du er i knibe.

Der findes dog mange kogebøger, som fokuserer på velsmagende retter, der er lette at lave. Hvis du gerne vil have flere penge til mad, kan du naturligvis også spare penge andre steder.

Spar penge i hverdagen

Et af de steder du kan spare penge på i hverdagen, er transport. Hop på cyklen eller gå i stedet for at tage offentlig transport. På den måde kan du spare nogle hundrede kroner om måneden, som du til gengæld kan bruge på mad.

Lån penge nu eller skær ned på andre udgifter. Hvis du gerne vil lave mad billigere, kan det være en god idé ikke at betale for mærkevare madvarer. Dette har du måske været vant til, da du boede hos dine forældre, men det kan være en god idé at lægge denne vane om