Køb en hund og hjælp andre

Besøgshunde kan hjælpe de ældre på plejehjemmet. Vil du gerne gøre noget godt for dig selv og andre, kan du derfor med fordel købe en hund.

Vigtige overvejelser

En hund bringer meget glæde i hverdagen, men det er vigtigt, at du ikke springer hovedkulds ud i projektet. Det kræver både tid og penge at have en hund, og dette er et ansvar, du skal være klar til at løfte.

Inden du køber en hund, skal du finde ud af, hvilken race du vil have. Du kan for eksempel købe en fransk bulldog. Der er forskel på forskellige hundes aktivitetsniveau og temperament. Dette kan være en god ting at holde for øje, når du skal vælge race.

En god gerning

Har du købt en hund, kan dig og din hund gøre en god gerning ved at tage ud at besøge ældre på plejehjem. For mange beboere på plejehjem er dagene meget ens. Derfor kan det være skønt at tage en hund med, som kan få smilene frem.

Find alt om hunde her, hvis du har brug for at få mere information om, hvad du kan forvente, når du køber en hund. Sandsynligvis kan du se frem til mange gode stunder for hunden, dig selv og andre.