Kom sikkert frem til partimødet med dit barn

Den politisk vakte forælder bliver mere og mere almindelig. Faktisk er det ikke så underligt at man får øjnene op for det politiske, når man får et barn. Barnet skal jo vokse op i det samfund vi lever i, og her er det altid plads til forbedringer. Det får man virkelig øjnene op for som nybagt forælder. Alene daginstitutionsområdet er en skueplads for mange politiske diskussioner. Bliver man politisk aktiv, må man ofte tage barnet med til møder og kongresser. 

Det kan også sagtens lade sig gøre. Har man en god autostol, så går det nemt og sikkert med transporten. Og de fleste autostole lader sig nemt transportere fra parkeringsplads til kongrescenter, så den kan være et naturligt center, hvor barnet kan hvile og sidde, uden at det bliver besværligt. Mange af vore dages toppolitikere har faktisk selv oplevet at blive slæbt med til møde allerede som spæd. Det er gode minder for mange af dem. 

Mange størrelser i målgruppen 

Om dit barn er nul eller 12, så er det altid en god idé med en autostol til transporten, som du kan finde via autostol.dk. En autostol er et sikkert sted, hvor barnet er spændt godt fast. Det er vigtigt at passe godt på sine børn, det synes vi alle. At sikkerheden skal være i top under bilkørsel, er vel heller ikke noget vi kan blive uenige om. Børns sikkerhed i trafikken er topprioritet for en hver god forælder. 

Så tag du bare dit barn med ud på landevejene, når du skal deltage i politiske begivenheder. Et barn kan have stor glæde af forældrenes aktive liv. Der er sikkert flere, der kommer med børn til disse begivenheder, og så har dit barn muligheder for ad udvide sine relationer. 

Glad og aktiv 

En forælder, der kan få tid og mulighed for at have en aktiv fritid, er en glad forælder. Der skal være mening i tilværelsen, og for mange kræver det et politisk engagement. Det er en nødvendighed at føle sig som medskaber og medborger i demokratiet for mange af de politisk aktive forældre i Danmark. Det er godt at være en del af de demokratiske processer. 

Med forældre, som melder sig under fanerne i politiske partier, banes der vej for en endnu bedre socialpolitisk praksis i Danmark. Især på børneområdet er der stadig meget at gøre i et demokrati som det danske. Med aktive forældre, får børnene også en stemme.