Mangler du penge til mad?

Som studerende er der virkelig få penge at rutte med. Ovenikøbet vil mange gerne bruge penge på at have det sjovt med venner, og så kan det være, at madbudgettet pludselig skrider.

De fattige studerende

Der er flere grunde til, at studerende ikke har mange penge. Først og fremmest bruger de deres tid på studier. Det vil sige, at de ikke har specielt meget tid til at arbejde. I Danmark får man SU, men netop fordi mange studerende er flyttet hjemmefra, går en stor del af disse penge til husleje.

Hvis de studerende alligevel arbejder nogle timer om ugen for at tjene lidt flere penge, er der grænser for, hvor høj løn de kan få, fordi de ikke har nogle uddannelse. Derfor er det klart, at studerende mangler penge.

Penge til mad

Den dårlige økonomi for studerende kan hurtigt gå ud over deres madvaner, fordi de ikke vil spare fest og tid med vennerne væk. Læs her om Turbolån, hvis du har brug for penge til mad.

Spiser du ikke, kan det have store konsekvenser for dit helbred. Selvom madbudgettet kan virke som det mest fornuftige sted at tage penge fra, hvis du er i økonomisk knibe, kan det være, at du skal tænke dig om en ekstra gang.