Nu får du muligheden for at handle på lovlige hjemmesider

Det er de seneste dage kommet frem, at mange af de danske webshops snyder med deres rabatter. Sidste år meldte E-mærket 10.000 virksomheder til politiet for at prøve at snyde forbrugerne. I år er det tal oppe på 150.000 virksomheder.

Du kan få råd til at handle med de lovlige virksomheder

Gennem et lån trods rki uden kautionist får du nu mulighed for at handle med de virksomheder, der faktisk ikke snyder forbrugerne. Virksomhederne snyder forbrugerne ved at bilde dem ind, at det er danske hjemmesider, mens domænerne er registrerede i udlandet.

Der er endda snak om, at det er ganske få bagmænd eller organisationer, der står bag virksomhederne. E-mærket arbejder meget på at oplyse danskerne om den svindel, der finder sted, og derfor advarer de nu mod at handle på disse ulovlige sider. De har endda taget et nyt program i brug – ‘Sikker Shopping’ – så danskerne kan blive vejledt direkte på hjemmesiderne, hvor de køber deres varer.

Heldigvis kan du med et mindre lån slippe for at bekymre dig for om de billigste varer er købt hos ulovlige webshops. Du kan nemlig fremover gå til de store etablerede danske virksomheder for at købe dine varer, fordi du nu har fået råd til det.