Sådan får du råd til ferie under studierne

Studietiden er sandsynligvis ikke det tidspunkt i livet, hvor du har flest penge at gøre godt med. Ikke desto mindre behøver du ikke at snyde dig selv for gode rejser. Det er nemlig muligt at finde billige rejser online, som en fattig studerende sagtens kan finansiere. 

Momondo giver dig mulighed for at sammenligne

Skal du finde en billig rejse, kan det være en god idé at besøge Momondo. Inde på Momondo har du nemlig mulighed for at sammenligne flybilletter, bil og hotel fra mange forskellige udbydere. Her kan du finde oplysninger om de forskellige tilbud, så du er sikker på at finde, hvad du søger, men du kan naturligvis også sammenligne direkte på priserne.

At besøge en sammenligningsside som Momondo kan spare dig for meget tid. På denne måde slipper du nemlig for at fremsøge hver enkelt selskabs hjemmeside. I stedet kan du blot gå ind på Momondo og herfra klikke dig videre til de hjemmesider, der ser interessante ud.

Brug funktionerne på Momondo

Hvis du skal finde de billigste flybilletter, er det naturligvis en god idé at sammenligne tilbud fra forskellige flyselskaber. Dog er det ikke udelukkende flyselskaberne, som du skal have fokus på, hvis du skal finde de billigste billetter. Det er nemlig også en rigtig god idé at kigge på datoerne for dine flyrejser. Der kan nemlig være stor forskel på, hvor meget det koster at flyve de forskellige dage.

Momondo har gjort det så smart, at en grafik kan vise dig, hvornår du finder de billigste flybilletter. I toppen af hjemmesiden kan du nemlig se søjler for de forskellige dage, der angiver hvor meget flybilletterne koster. De dage, hvor søjlerne er lavest, er flybilletterne simpelthen billigst. Derfor kan det godt betale sig at være fleksibel med, hvilken dag du vælger at rejse ud og hjem på.

På Momondo kan du sammenligne andet end flybilletter

Skal du for alvor på en billig ferie, hvor du sparer mange penge, er det naturligvis ikke kun flybilletterne, som du bør have fokus på. Det kan nemlig også hurtigt blive dyrt at booke overnatning på et hotel eller leje en bil. Hvis du alligevel er inde på Momondo, kan det altså være en god idé ligeledes at kigge på disse faktorer. Ligesom at du kan sammenligne flybilletter på Momondo, har du nemlig også mulighed for at sammenligne hoteller og udlejningsbiler.

Finder du både billige flybilletter, billig overnatning og en billig udlejningsbil, er du rigtig godt på vej til en SU-venlig ferie. Hvis du skal bruge så få penge som muligt, kræver det dog også, at du sparer en smule, når du er afsted. Du bør naturligvis ikke snyde dig selv for gode oplevelser, og derfor kan det være en god idé at finde de gratis af slagsen!