Skal du på ferie med studiekammeraterne?

En stor del af at være ung er at gå i skole. En anden stor del af at være ung er at være sammen med sine venner. Kombiner disse to ting på en ferie med dine studiekammerater.

Hav det godt i skolen

Hvis man skal hygge sig med at gå i skole, er det vigtigt, at man trives. Dette handler blandt andet om, om man er glad for sit studie,  men det handler også i høj grad om, at du studerer med nogle søde mennesker.

Vil du gerne have det godt med dine studiekammerater, er det en god idé at være sammen uden for skolen. På den måde kan I opbygge et venskab. Dette kan I for eksempel gøre på en ferie. Måske til den græske ø Santorini?

En fed tur

Lærer du dine studiekammerater godt at kende uden for skolen, bliver I sikkert også bedre til at arbejde sammen. Derfor kan det for eksempel være sjovt at tage ud at rejse sammen.

Læs mere om Grækenland her. Rejser du  for eksempel til Grækenland sammen med nogle på din egen alder, som endda synes, at det er spændende at studere det samme som dig, er det næsten garanteret, at I vil få en god tur.