Tag en pause fra studierne

I eksamensperioder kan man blive så optaget af at studere, at man glemmer at holde pauser. Der kan være meget at indhente, hvis man ikke har været flittig de sidste måneder, men glem ikke at holde pauser.

En pause hver halve time

Hjernen har brug for flere pauser, end vi tror. En pause hver halve time kan sagtens være på sin plads, selvom det lyder af meget. Holder du en pause hver halve time, skal den ikke vare mere end et par minutter.

Det er her mange går galt i byen. Hurtigt kan det, som skulle have været en pause, hurtigt udvikle sig til, at man ikke vender tilbage til studierne før flere timer senere. Dette kan for eksempel være, hvis man bliver optaget af at spille online spil. Læs mere om, hvordan du forøger dine casino-vinderchancer.

Hold gode pauser

Ofte kan pauser involvere en telefon. Mobilen er oplagt at hive frem i pauserne, fordi man her er garanteret god underholdning. Desuden kan det virke nødvendigt at se, om der er kommet nogle nye notifikationer.

Disse pauser fungerer dog ikke som en rigtig pause for hjernen. Hjernen får ikke mulighed for at slappe af, og derfor kan det være en god idé at holde pause uden mobilen.