Tag fusen på dine studiekammerater

Der er ingen tvivl om, at det som studerende kan være hårdt både at skulle passe studier og arbejde. Heldigvis har du studiekammerater, der er i samme situation som dig. Vil du løfte gruppens humør, kan du lave en smule sjov med dine venner. 

Venskabelige morsomheder

Skal du have det godt på dit studie, kan det være rigtig sjovt at have nogle jokes kørende med dine studiekammerater. Dette kan både være verbale eller praktiske jokes.

Mangler du inspiration, kan du for eksempel finde en aprilsnar på nettet. Hvis du skal lave sjov med dine venner, er det naturligvis vigtigt, at de også finder det morsomt. Og så skal du sikre dig, at du også selv kan klare mosten, hvis dine venner en dag skulle finde på at gøre gengæld.

Et godt forhold

Det kan være rigtig rart at have et godt forhold til sine medstuderende. De er nemlig nogle af de eneste, der kan forstå mængden af arbejde, I skal igennem. Derfor er dine studiekammerater nogle af de personer, der bedst kan støtte dig.

Vil du have et godt forhold til dine studiekammerater, er det vigtigt, at I føler jer trygge. Interne jokes kan være en måde at opnå intern tryghed på.